Winter Open 2022 utsatt til 19-20 februar!

5. January 2022

Vi i arrangement komiteen har måttet ta en beslutning om Winter Open og den er at den opprinnelige helgen 29-30 januar blir avlyst og arrangement utsettes. Slik situasjonen er nå, hvor det er store begrensninger frem til 14 januar og at vi ennå ikke vet hva som blir anbefalingene etter dette så blir det umulig for oss å arrangere WO den opprinnelige helgen. Dette også med tanke på det sportslige da det er store begrensninger i trening, spesielt for senior lag. 

Ny dato for Winter Open er satt til helgen 19-20 februar etter dialog med både seksjon Cheer i forbundet og Drammenshallen. Men med den usikkerheten som foreligger så må vi også tenke på alternative konkurranseformer og om det vil være mulig med publikum eller ikke. Dette er detaljer vi må se an etter at retningslinjene blir oppdatert etter den 14 januar. 

Vi vil jobbe fremover de neste dagene for å komme frem med mer detaljer for konkurransegjennomføringen og hvordan endelig påmelding vil bli. Håper dere har forståelse for dette og at vi per nå ikke har svaret på alt men at alle ønsker at det skal bli gjennomført et Winter Open i vinter. 

Ved spørsmål kan dere enten kontakte oss på winteropen@ecteagles.no, ringe Helene Liverød (Mob: 986 45 000) eller Frode Brurberg Hansen (Mob: 464 05 638) eller send oss en melding på Facebook. 

Leave a Reply