Om arenaen

Drammenshallen
Drammenshallen er byens største idrettshall og ligger sentralt på Strømsø i Marienlyst idrettspark.Drammenshallen ligger nær E18-avkjøringen på Strømsø (på sydsiden av elven) der E134 møter E18. Ta av og kjør i retning sentrum (vestover) – du vil se Drammenshallen på venstre hånd etter ca. en halv km. kjøring.

Kommer du med tog fra Gardermoen så er Drammen siste stopp med Flytoget og reisen tar ca 1 time. Enklere kan det ikke bli!

Adresse og telefon:
Drammenshallen
Knoffs gate 18, 3044 Drammen
Telefon 409 17 000

Fra Drammen Stasjon
Følg veien rett ned, til du kommer til jernbanestasjonen. Gå derfra til Shell bensinstasjon og under undergangen. Følg så gangveien til Drammensbadet og videre mot venstre til du ser Drammenshallen på venstre side.

Parkering
Det er noe begrenset parkering ved inngangspartiet til Drammenshallen. Parkeringsavgift må påregnes.

Det er også mulig å parkere nærliggende parkeringshus men mot betaling. På søndag får vi holde hele parkeringshuset på Strømsø senter åpent mot betaling.  Avgift på 50 kr vil påkomme og vi vil ha vakter og skilt som viser vei.

Alternative parkeringsplasser kan være parkeringshus i Blichsgt. – rett ved siden av Shell bensinstasjon. Herfra er det gangavstand til hallen. Følg samme beskrivelse som fra jernbanestasjonen over.